[NEW] Chords Kunci Gitar Mantan Bojo - Dangdut Eny Sagita Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : Am G C Dm G C
Dm Am F E

Am E
sing tak roso abot atiku
F C
yen sliramu ra ono sandingku
Dm Am
mergane jero ati iki
E
mendem tresnaku

Am E
wes tak cobo nglalekke sliramu
F C
nanging soyo manggon ning atiku
Dm Am
mergane isih ra lilo
E Am
ninggalke sliramu

Int : Dm Am Dm E

Reff:
Am
jeru soyo jeru
lirik terjemahan arti indonesia Mantan Bojo - Dangdut Eny Sagita download mp3 Dm
ono sliramu manggon ning atiku
G
nadyan wes tak cobo
C E
ngilangake soko atiku…

Am
jeru soyo jeru
Dm
ono tresnamu mendem ning atiku
G
nanging njur sadar aku
chords Mantan Bojo - Dangdut Eny Sagita lyrics Am
yen sliramu mung Mantan Bojoku

F G
nganti tekan kapan …aku biso lilo
cord kord chord Mantan Bojo - Dangdut Eny Sagita kunci gitar E Am
mergo sliramu mung mantan bojoku
E Am
mergo sliramu mung mantan bojoku

Int : Am Dm G C F Dm E
Am G E Am

Ulangi lagi dari awal gan > <